Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: "We gaan niet voor de zesde titel, maar voor P1"

Mochten Lewis Hamilton en Mercedes dit jaar opnieuw de titel pakken, dan is het voor beiden de zesde titel in het moderne tijdperk. Toch kijkt de succescombinatie er niet op die manier naar.

"Ik sta mezelf niet toe om nu al over een zesde wereldtitel te praten, of over wat voor een cijfer dan ook. Natuurlijk zou het een unicum zijn voor Mercedes om er zes op rij te pakken, maar we mogen onszelf niet verliezen in die gedachte", zo laat Mercedes' Lewis Hamilton optekenen in gesprek met onder andere RacingNews365 .

"We zijn ons volledig bewust van wat er nodig is om die zesde titel binnen te halen en juist daarom willen we ons nog niet teveel bezighouden met het mogelijke eindresultaat. Het is geen inkoppertje. Het is een nieuw jaar, een nieuw seizoen en dat moeten we benaderen als een eerste jaar. Dat is althans wel hoe ik het zie." Mercedes speelde tijdens de eerste testweek in Barcelona lange tijd verstoppertje, maar voerde het tempo op de laatste dag iets op. Mogelijk gaan we komende week voor het eerst echte performance runs zien van de Duitse constructeur. Met medewerking van René Oudman.

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"