Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Hamilton weerspreekt geruchten: "Onderhandelingen met Mercedes gaan niet om geld"

Lewis Hamilton en teambaas Toto Wolff hebben er alle vertrouwen in dat ze de komende jaren partners blijven van elkaar. De stercoureur en zijn teambaas moeten de echte onderhandelingen nog openen over een nieuwe Mercedes-contract, maar de coureur is duidelijk: "Het draait niet om geld."

Toto Wolff Mercedes
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Lewis Hamilton is al jarenlang de bestbetaalde Formule 1-coureur. De zesvoudig kampioen krijgt een bedrag van zo'n $ 50 miljoen per jaar van Mercedes. In de media zijn bijna wekelijks geruchten te vinden over zijn toekomst en de onderhandelingen over een nieuw contract. Een overstap naar Ferrari of een nog hoger salaris zouden teambaas Toto Wolff daarbij tot wanhoop drijven. Niets van dit alles volgens het duo.

"We hebben nog niet samengezeten om erover te spreken. Dat is misschien wel vreemd na alle verhalen in de media", glimlacht Hamilton voor de camera's van Sky Sports. "Ik vertrouw op Toto, we vertrouwen elkaar. We hebben met elkaar besproken wat onze doelen en commitment zijn."

Wolff oogt eveneens zeer relaxed tijdens het gesprek: "Ik lees alle commentaren in de pers waarin staat dat Lewis zoveel geld vraagt. We hebben nog niet eens gesproken over geld! Het is allemaal verzonnen." Om lachend te vervolgen: "Misschien moeten we het er toch maar eens over gaan hebben."

De Mercedes-teambaas verwacht dat komende jaren ook met Hamilton samen te werken: "We weten precies van elkaar wat we willen. Het is een kwestie van een middag enkele uren samen zitten."

Hamilton erkent dat geld niet het issue is: "Nee, dat is juist een van de makkelijkste onderwerpen. Het draait om de kleine details. Zoals mijn partnership met Tommy. Als we daar niet over gesproken hadden dan was Tommy nu geen sponsor van het team en kon ik de geweldige dingen die ik nu voor ze doe niet doen, zoals een modeshow. Dat zijn belangrijke dingen voor me."

"Het zijn de kleine dingen waarover we met elkaar moeten overleggen en af moeten stemmen. Het belangrijkste doel is om wereldtitels te winnen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"