© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hamilton wil Max Verstappen verslaan dankzij ervaring

05 dec. 2017 15:32 Ruud Dimmers 0 reacties
Als het aan F1-coureur Lewis Hamilton ligt blijft hij de komende jaren de dominante man in de Formule 1. De viervoudig wereldkampioen weet dat hij dan wel moet knokken met Max Verstappen.

Hamilton kijkt uit naar gevechten met Max Verstappen

Lewis Hamilton werd in drie van de afgelopen vier seizoenen wereldkampioen in zijn Mercedes. Wat hem betreft mag die reeks nog wel langer duren, maar concurrentie ligt op de loer. Dit seizoen moest hij een aantal malen knokken met Max Verstappen, iets wat Hamilton ook in de komende jaren verwacht te moeten.

De Brit toonde zich al vaker onder de indruk van de Red Bull-coureur en diens ontwikkeling. Met het oog op de toekomst voorziet Hamilton dan ook een gevecht met de Nederlander. Met zijn ervaring hoopt hij Verstappen voor te blijven.

"Max heeft een vliegende start van zijn carrière gehad en is een geweldige coureur. Ik kijk ernaar uit om vaker tegen hem te racen", laat Hamilton aan het Chinese Titan Media weten.

Dit seizoen vochten de beide coureurs om de zeges in Maleisië en Japan. In Mexico was het gevecht al na drie bochten voorbij na een touche met Sebastian Vettel.

Hamilton maakte in 2007 zijn F1-debuut voor McLaren en is inmiddels 32 jaar. Verstappen debuteerde in 2015 en is pas 20 jaar. De ervaring en zijn leeftijd moeten in het voordeel van Lewis uitvallen.

"Ik lig twaalf jaar op hem voor en hoop dat dit in mijn voordeel werkt. Dat kan een factor zijn wanneer we volgend seizoen weer met elkaar in gevecht zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen