© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton zet teamgenoot Bottas op scherp: 'Geen excuses meer'

02 mrt. 2018 16:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Volgens Lewis Hamilton kan Valtteri Bottas zich nergens meer achter verstoppen als het komend seizoen wat minder gaat. Pittige woorden aan het adres van zijn teamgenoot, maar Hamilton verwacht Bottas juist in zijn beste doen.

Hamilton verwacht Bottas op zijn best

Lewis Hamilton is zijn concurrenten verbaal aardig wakker aan het schudden. Opperde hij eerder nog dat hij iedereen in zijn beste doen 'wil vernederen', nu richt hij zijn pijlen op teamgenoot Valtteri Bottas.

Als Hamilton door persbureau Reuters wordt gevraagd of het komend seizoen moeilijker wordt om Valtteri Bottas te verslaan, blijft het even stil. "Nee", zo luidt echter het niet minder overtuigende antwoord van de viervoudig wereldkampioen.

"Dat zou ik overigens over al mijn concurrenten zeggen", licht Hamilton toe. "Het zegt dus niks over hoe ik naar Valtteri als coureur kijk."

Hoewel hij dus verwacht Bottas opnieuw te kunnen verslaan, denkt hij wel dat Bottas beter zal zijn dan vorig jaar: "Of ik verwacht dat hij dichterbij komt in 2018? Daar moet ik wel vanuit gaan. Ik moet ervan uitgaan dat Valtteri op zijn best zal zijn. Maar dat ben ik ook."

Mocht Bottas echter steken laten vallen en niet opgewassen zijn tegen Hamilton, dan hoeft de Fin wat Hamilton betreft niet naar excuses te zoeken.

"Vorig jaar was hij nieuw in het team en was het een leerjaar. Nu hij een jaar heeft meegedraaid en is ons uitgangspunt hetzelfde. Hij kan zich nergens meer achter verstoppen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen