Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton zet vraagtekens bij zijn kans om magische grens dit jaar te doorbreken

Zeven wereldtitels en na de Grand Prix van Singapore 196 podiums voor Lewis Hamilton. Zal het hem dit seizoen nog lukken om de 200 aan te tikken? Zelf betwijfelt hij het.

XPB 1238661 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes stond na de Grand Prix van Singapore weer op het podium met een coureur. Heel even leek het erop dat de derde trede op het podium voor Mercedes-coureur George Russell zou zijn, maar nadat hij zijn bolide de laatste ronde de muur in parkeerde, ging zijn teamgenoot Lewis Hamilton er met de laatste podiumplek vandoor.

Na de persconferentie wordt de zevenvoudig wereldkampioen de vraag gesteld of hij denkt dat hij dit seizoen nog de 200 podiumplekken gaat aantikken. In aanwezigheid van Carlos Sainz en Lando Norris zegt hij het volgende: "Jeetje, pas 200? Jullie hebben niet eens 196 races gereden of wel", vraagt Hamilton aan zijn mede-podiumgenoten in Singapore. Dit klopt overigens, want Sainz heeft op dit moment 178 races gereden in de koningsklasse en Norris 97.

Vervolgens gaat Lewis verder: "Uiteindelijk heb ik ontzettend veel geluk gehad dat ik heb kunnen werken met fantastische mensen door de jaren heen. Ongelofelijk getalenteerde mensen en ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik met hen heb kunnen werken en de mogelijkheid heb gekregen om deze podiums te behalen."

"Ik heb geen idee waar we de komende races zullen staan", geeft hij toe. "Maar dit weekend... We hadden het tempo om dit weekend voor die top drie te vechten. En het wordt interessant om te zien waar we de komende races zullen staan."

"Ik hoop dat ik dit jaar op zijn minst nog een podium kan halen. Dat zou geweldig zijn", zo sluit de 38-jarige coureur af.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"