© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hamilton zou betalen voor gevecht met Max Verstappen

01 dec. 2017 10:16 Ruud Dimmers 0 reacties
Als het aan Formule 1 coureur Lewis Hamilton ligt dan vecht hij volgend seizoen met Max Verstappen voor de zeges. De viervoudig wereldkampioen is lyrisch over de jonge Nederlander.

Hamilton hoopt op gevecht met Verstappen in 2018

Lewis Hamilton laat aan de BBC weten dat hij hoopt dat er volgend seizoen een echt gevecht ontstaat tussen de beste coureurs in de Formule 1. Volgens de Brit behoren naast hem ook Sebastian Vettel, Fernando Alonso en Max Verstappen tot de vier beste coureurs.

"Ik hoop echt dat we in 2018 met zijn allen kunnen strijden. Dat zou echt geweldig zijn. Ze hebben alle drie hun eigen karaktereigenschappen. Sebastian moest ik dit jaar meer ruimte geven en Max neemt veel risico's."

"Je moet Verstappen wat meer ruimte geven, maar hij heeft ook minder ervaring. En Fernando? Dat is een zeer sterke coureur. Daar moet je veel respect voor hebben en van goede huize komen om hem voor te blijven."

Lewis Hamilton durft het wel aan om tegen Alonso een wiel-aan-wiel gevecht aan te gaan. Voor een duel met Max Verstappen loopt de Brit ook zeker niet weg.

"Zijn racekwaliteiten zijn geweldig, maar dat geldt ook voor Max. Hij laat geweldige dingen zien en kan nog zoveel groeien. Dat gaat een probleem worden, want het is nu al zwaar voor ons. Zou het geen prachtig gevecht zijn? Ik zou zelfs betalen om het te zien!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen