Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton zou betalen voor gevecht met Max Verstappen

Als het aan Formule 1 coureur Lewis Hamilton ligt dan vecht hij volgend seizoen met Max Verstappen voor de zeges. De viervoudig wereldkampioen is lyrisch over de jonge Nederlander.

Lewis Hamilton laat aan de BBC weten dat hij hoopt dat er volgend seizoen een echt gevecht ontstaat tussen de beste coureurs in de Formule 1. Volgens de Brit behoren naast hem ook Sebastian Vettel, Fernando Alonso en Max Verstappen tot de vier beste coureurs. " Ik hoop echt dat we in 2018 met zijn allen kunnen strijden. Dat zou echt geweldig zijn. Ze hebben alle drie hun eigen karaktereigenschappen. Sebastian moest ik dit jaar meer ruimte geven en Max neemt veel risico's." " Je moet Verstappen wat meer ruimte geven, maar hij heeft ook minder ervaring. En Fernando? Dat is een zeer sterke coureur. Daar moet je veel respect voor hebben en van goede huize komen om hem voor te blijven."

Lewis Hamilton durft het wel aan om tegen Alonso een wiel-aan-wiel gevecht aan te gaan. Voor een duel met Max Verstappen loopt de Brit ook zeker niet weg. " Zijn racekwaliteiten zijn geweldig, maar dat geldt ook voor Max. Hij laat geweldige dingen zien en kan nog zoveel groeien. Dat gaat een probleem worden, want het is nu al zwaar voor ons. Zou het geen prachtig gevecht zijn? Ik zou zelfs betalen om het te zien!"

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"