Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lewis Hamilton

Hamilton zweert trouw aan Wolff tijdens 'extravagante' vlucht

Lewis Hamilton wil graag nog langer samen werken met Toto Wolff. De twee vlogen samen terug vanuit Turkije en onder het genot van een hapje en een drankje deed de Brit die toezegging naar zijn teambaas.

Wolff Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Hoewel hij al verzekerd is van zijn zevende wereldtitel is Lewis Hamilton nog niet verzekerd van een zitje in de Formule 1 in 2021. Ondanks dat niemand eraan lijkt te twijfelen dat hij zijn verbintenis verlengt om zo op jacht te gaan naar het recordaantal wereldtitels, staat de handtekening nog altijd niet op papier. Maar mondeling hebben Hamilton en Toto Wolff al naar elkaar toe uitgesproken dat zij samen verder gaan, zo vertelt laatstgenoemde aan de Oostenrijkse Kronen Zeitung.

Dat gebeurde echter wel met een slok op, vertelt Wolff. "Het was een beetje een extravagante vlucht. We aten Turks, waaronder baklava", vertelt hij. "De ene helft van het vliegtuig dronk schnaps en ook bij die andere helft is het niet bij een Sprite gebleven", zegt de Oostenrijker met een knipoog.

De vlucht leende er zich uitstekend voor om zaken te bespreken, al is het maar de vraag hoe serieus dingen te bespreken zijn in combinatie met schnaps of een andere alcoholische versnapering. Toch deed Hamilton een belangrijke toezegging. "Hij heeft mij meerdere malen verzekerd: 'Toto, ik blijf bij je.' Dat was het dan ook", zegt Wolff. "Zijn handtekening moeten we voor het einde van het jaar hebben."

Formule 1 GP Turkije 2020 RN365 Nieuwsdossier

9 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"