© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hartley: 'Als het moet, verlaat ik F1 met opgeheven hoofd'

09 aug. 2018 08:50 Wanda Bisschop 1 reacties
Waar teamgenoot Pierre Gasly gezien wordt als dé beoogde opvolger van Daniel Ricciardo bij Red Bull Racing moet Hartley vrezen dat zijn Formule 1-carrière opnieuw ten einde komt.

Hartley nog in onzekerheid voor stoeltje in 2019

Zelf ziet Hartley het niet zo somber in en hoopt hij vooral dat zijn optreden in Duitsland hem de nodige krediet verschaft bij de leiding van Red Bull.

"Als mijn Formule 1-avontuur er aan het einde van dit seizoen op zit, dan vertrek ik met opgeheven hoofd. Ik weet hoe hard ik werk achter de schermen en dat ik altijd alles geef wat ik kan."

Hartley eindigde nog maar twee keer in de punten en was regelmatig betrokken bij een crash. In de laatste race voor de zomerstop, de Duitse Grand Prix, eindigde hij keurig als tiende. Deze lijn wil hij in de resterende negen races voortzetten.

"Hopelijk kan ik dit momentum vasthouden in de komende races. Ik voelde me in de laatste races erg sterk, ook al kreeg ik niet altijd het resultaat dat ik had verdiend. Ik hoop in de komende races nog wat meer punten bij elkaar sprokkelen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen