© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hartley: 'Honda-motor beter dan Renault van vorig jaar'

01 mrt. 2018 15:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Toro Rosso's Brendon Hartley is zeer te spreken over de samenwerking met Honda. De Nieuw-Zeelander spreekt van een probleemloze start met de Japanners.

Hartley spreekt van een 'perfecte start'

In alle overzichten en lijstjes van de voorbije testdagen vallen de prestaties van Toro Rosso op. Achterin de STR13 ligt de Honda-motor die vorig jaar in de McLaren zo traag en onbetrouwbaar leek. Maar bij Toro Rosso geen spoor van dat alles.

"Alles verloopt perfect", zo vat Brendon Hartley de eerste testdagen in Barcelona samen ten overstaan van El Mundo Deportivo.

"We zijn zeer tevreden met de steun en inbreng van Honda en tot nu toe gaat het gewoon heel erg goed. Zowel de snelheid als de betrouwbaarheid van de Honda-motor stemt ons zeer tevreden."

Toro Rosso maakte de switch van Renault naar Honda, waar McLaren het pad de andere kant op bewandelde. Wat Hartley betreft profiteert Toro Rosso het meeste van die 'ruil':

"Deze Honda-motor is beter dan onze Renault-krachtbron van vorig jaar. Het is voor Toro Rosso sowieso heel mooi dat we profiteren van exclusieve fabriekssteun."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen