© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hartley: "Ik heb bewezen dat ik Gasly kan verslaan"

25 okt. 2018 07:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Er is het hele seizoen het nodige te doen geweest over de toekomst van Brendon Hartley. Naar verluidt moet hij Pierre Gasly bij Toro Rosso verslaan wil hij überhaupt kans maken om aan te blijven in 2019, iets waar hij naar eigen zeggen flink mee bezig is.

"Ik heb in de media ook gelezen dat dat klaarblijkelijk van mij verwacht wordt. Welnu, in Singapore lag ik voor hem toen er een teamorder werd uitgevaardigd, in Rusland lag ik voor hem toen ik uitviel, in de Japanse kwalificatie was ik sneller en ook in Austin was ik hem de baas", zo maakte Brendon Hartley een punt na de Grand Prix van de Verenigde Staten een week geleden.

"Ik beantwoord elk weekend opnieuw weer vragen over mijn toekomst, maar ik weet niet wat me staat te wachten. We zullen het wel zien, maar ik kan niet meer doen dan dat ik bijvoorbeeld in de Verenigde Staten heb gedaan. Ik denk sowieso dat ik de laatste Grands Prix goed presteer."

Toro Rosso gaat voor 2019 in zee met Daniil Kvyat die de vertrekkende Pierre Gasly opvolgt. Voor het tweede stoeltje zijn diverse kanshebbers, waaronder Hartley. Onbekend is nog wanneer de Italiaanse renstal de knoop doorhakt over de tweede rijder voor 2019.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen