Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hartley: "Ik heb bewezen dat ik Gasly kan verslaan"

Er is het hele seizoen het nodige te doen geweest over de toekomst van Brendon Hartley. Naar verluidt moet hij Pierre Gasly bij Toro Rosso verslaan wil hij überhaupt kans maken om aan te blijven in 2019, iets waar hij naar eigen zeggen flink mee bezig is.

"Ik heb in de media ook gelezen dat dat klaarblijkelijk van mij verwacht wordt. Welnu, in Singapore lag ik voor hem toen er een teamorder werd uitgevaardigd, in Rusland lag ik voor hem toen ik uitviel, in de Japanse kwalificatie was ik sneller en ook in Austin was ik hem de baas", zo maakte Brendon Hartley een punt na de Grand Prix van de Verenigde Staten een week geleden.

"Ik beantwoord elk weekend opnieuw weer vragen over mijn toekomst, maar ik weet niet wat me staat te wachten. We zullen het wel zien, maar ik kan niet meer doen dan dat ik bijvoorbeeld in de Verenigde Staten heb gedaan. Ik denk sowieso dat ik de laatste Grands Prix goed presteer." Toro Rosso gaat voor 2019 in zee met Daniil Kvyat die de vertrekkende Pierre Gasly opvolgt. Voor het tweede stoeltje zijn diverse kanshebbers, waaronder Hartley. Onbekend is nog wanneer de Italiaanse renstal de knoop doorhakt over de tweede rijder voor 2019.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'