Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hartley noemt Formule 1 debuut een droom die uitkomt

De Formule 1 liefhebbers waren hem al lang weer vergeten. Brendon Hartley was als jong talent vaak te zien op de circuits in 2009 en 2010. In die tijd maakte hij onderdeel uit van de Red Bull talentenpool en was hij zelfs reserverijder voor de beide Red Bull-teams.

Zeven jaar nadat hij de Formule 1 gedag zij keert Brendon Hartley terug om zijn officiële F1-debuut te maken. Tijdens het GP weekend in Amerika vervangt hij bij Toro Rosso de Fransman Pierre Gasly. Hartley spreekt van een geweldige kans en een droom die uitkomt voor hem. " Wat een geweldig gevoel! Deze kans die kwam uit het niets. Ik heb nooit mijn ambitie en jeugddroom opgegeven om Formule 1 te rijden. Ik ben volwassener en veel meer ervaren geworden sinds mijn periode als reservecoureur bij Toro Rosso en Red Bull. De jaren gingen voorbij en maakten me sterker en nog meer vastberaden."

" Ik wil Red Bull hartelijk danken voor het uit laten komen van mijn droom en Porsche voor de mogelijkheid om dit naast mijn baan als WEC-coureur te mogen doen." " COTA is een geweldige baan en ik heb er altijd met plezier geracet. Ik probeer om de verwachtingen niet te hoog te laten worden, maar ik voel mezelf klaar voor de Formule 1."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"