© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hartley noemt Formule 1 debuut een droom die uitkomt

13 okt. 2017 19:06 Ruud Dimmers 0 reacties
De Formule 1 liefhebbers waren hem al lang weer vergeten. Brendon Hartley was als jong talent vaak te zien op de circuits in 2009 en 2010. In die tijd maakte hij onderdeel uit van de Red Bull talentenpool en was hij zelfs reserverijder voor de beide Red Bull-teams.

Brendon Hartley ziet langgekoesterde wens in vervulling gaan

Zeven jaar nadat hij de Formule 1 gedag zij keert Brendon Hartley terug om zijn officiële F1-debuut te maken. Tijdens het GP weekend in Amerika vervangt hij bij Toro Rosso de Fransman Pierre Gasly.

Hartley spreekt van een geweldige kans en een droom die uitkomt voor hem. 

"Wat een geweldig gevoel! Deze kans die kwam uit het niets. Ik heb nooit mijn ambitie en jeugddroom opgegeven om Formule 1 te rijden. Ik ben volwassener en veel meer ervaren geworden sinds mijn periode als reservecoureur bij Toro Rosso en Red Bull. De jaren gingen voorbij en maakten me sterker en nog meer vastberaden."

"Ik wil Red Bull hartelijk danken voor het uit laten komen van mijn droom en Porsche voor de mogelijkheid om dit naast mijn baan als WEC-coureur te mogen doen."

"COTA is een geweldige baan en ik heb er altijd met plezier geracet. Ik probeer om de verwachtingen niet te hoog te laten worden, maar ik voel mezelf klaar voor de Formule 1."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen