Helmut Marko weet het zeker: 'Ricciardo blijft bij Red Bull'

28 mei 2018 18:00 Wanda Bisschop 0 reacties
Daniel Ricciardo was al één van de meest besproken coureurs in de afgelopen tijd maar dankzij zijn tweede GP zege van dit jaar heeft hij zichzelf opnieuw in de 'the spotlight' gezet.

'Waarom zou Ricciardo tweede viool willen spelen?'

De grote vraag blijft natuurlijk voor welk team Daniel Ricciardo in 2019 rijdt. Het is geen geheim dat teams als Mercedes en Ferrari hem in het oog houden en met zijn dominante zege in Monaco bewijst Ricciardo opnieuw dat hij een topcoureur is Toch is teamadviseur Helmut Marko ervan overtuigd dat Ricciardo kiest voor zijn huidige werkgever.

"Voor ons is er niks veranderd. We willen hem graag houden en dat weet Daniel ook. Wat moet hij bij teams als Mercedes en Ferrari? De rol van de nummer twee coureur spelen? Dat is toch precies wat Raikkonen bij Ferrari en Bottas bij Mercedes doen? Vettel en Hamilton zijn daar absoluut de eerste rijder."

"Bij ons krijgt Daniel een gelijke behandeling en rijdt hij altijd met hetzelfde materiaal als zijn teamgenoot. Dat weet hij zelf ook," aldus Marko tegenover Auto Motor und Sport.

Volgens voormalig Formule 1 coureur Nico Rosberg moet Red Bull in ieder geval flink in de buidel tasten voor de diensten van Ricciardo.

"Door zijn overwinning is hij nu nog een paar miljoen euro's duurder geworden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen