Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Herstelde Verstappen laat zich na buikgriep zien in Saoedi-Arabië

Max Verstappen was ziek en kwam een dag te laat aan in Saoedi-Arabië. De mediadag (donderdag) moest hij aan zich voorbij laten gaan, maar op vrijdag meldt hij zich wel gewoon in Djedda.

Max Verstappen was in aanloop naar de GP van Saoedi-Arabië ziek. Een buikgriepje was het probleem en daardoor besloten hij en Red Bull met goedkeuring van de FIA om hem een dag later dan gepland af te laten reizen naar Saoedi-Arabië.

Fris en fruitig

Op donderdag kon hij daardoor nog even aansterken en hoefde hij zich niet bezig te houden met al die vervelende journalisten die hem anders natuurlijk zoals altijd het hemd van het lijf hadden gevraagd. Deze vrijdag begint het F1-geweld natuurlijk pas echt, want dan moeten de coureurs de baan op voor de vrije trainingen. En dus zien we Verstappen vandaag wel op het circuit. Kort voor de klok van 14:00 uur lokale tijd meldde hij zich met een glimlacht op het gezicht in de paddock. De Nederlander lijkt weer helemaal fris en fruitig te zijn en is klaar voor het raceweekend in Saoedi-Arabië. Check hieronder de eerste beelden van Verstappen in Djedda.

1636680735611289601

He’s back 🦁 @Max33Verstappen 👋 pic.twitter.com/6cUBwvrbux — Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) March 17, 2023

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'