Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Herstellende Sainz dolblij naar P2: "Eén en al ongemak, maar geen pijn"

Carlos Sainz deed er alles aan om het Max Verstappen moeilijk te maken, maar uiteindelijk moest hij toch een gat laten naar de Nederlander.

Sainz Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Achter de naam van Carlos Sainz prijkt na de kwalificatie P2, dat terwijl hij toch steeds in de race was voor meer. Ondanks het missen van poleposition is hij dolblij, wetende waar hij na zijn blindedarmoperatie vandaan komt.

"Het waren enkele zware weken, waarin ik veel in bed heb gelegen, wachtend op dit moment en op het antwoord op de vraag of ik hier zou kunnen zijn. Om dan de auto op de eerste rij te zetten, nadat ik het grootste deel van de kwalificatie het snelst was, is heel mooi. Ik kon het bijna niet geloven na die moeilijke dagen. Ik ben heel blij om hier te zijn en met de kans om Red Bull uit te dagen."

Hoe verliep de opbouw van het weekend voor hem, juist kijkend naar zijn herstel? "Ik begon was roestig aan het weekend op vrijdag, maar ik wist de snelheid snel te vinden en voelde met goed met de auto."

Dat gezegd hebbende zit hij allerminst comfortabel in zijn Ferrari. Nog niet: "Het is allesbehalve comfortabel, maar ik krijg het werk gedaan en zolang dat zonder pijn lukt... Ik ervaar veel ongemakken en alles voelt een beetje raar, maar van pijn is geen sprake."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Australië 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden