© McLaren

Nieuwsoverzicht

"Het is een schande dat Alonso niet meer heeft gewonnen"

29 aug. 2018 16:58 René Oudman 4 reacties
Rijtjes waarin 'beste Formule 1-coureurs van het moment' worden genoemd bevatten vrijwel altijd de naam van Fernando Alonso. De 37-jarige Spanjaard heeft al meer dan vijf jaar geen Grand Prix meer gewonnen, maar wordt door puristen nog altijd gezien als een van de toppers.

Voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan sluit zich daar in de meest recente aflevering van de podcast Beyond The Grid volledig bij aan. De Ier meent dat het 'een schande' is dat Alonso niet meer heeft gewonnen in zijn F1-carrière.

"Ik zou dolgraag met Fernando zitten, om te bespreken waarom hij twee in plaats van zeven wereldtitels achter zijn naam heeft staan", spreekt de 70-jarige Jordan. "Hij heeft er zeker het talent voor. Ik heb een paar theorieën om wat betreft de redenen, hij heeft het zelf toegestaan om in deze positie terecht te komen."

"Tot op de dag van vandaag is Fernando een van de allerbesten, zeker in een wedstrijd. Het is een schandaal dat hij zo weinig heeft gewonnen in de laatste jaren. Ligt het aan zijn management, ligt het aan zijn eisen of is het iets anders?"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen