Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hilarisch: Leclerc krijgt Verstappen-flashbacks nadat Albon hem online van de baan duwt

Charles Leclerc dacht vrijdagavond even terug aan de Grand Prix van Oostenrijk in 2019, toen hij in de slotseconden van de race de overwinning aan Max Verstappen moest laten. Dit keer was Albon degene die hem van de baan duwde.

Enkele Formule 1-coureurs hebben zich helemaal overgegeven aan het simracen. Een groep van zes coureurs organiseerde de afgelopen week hun eigen virtuele competitie, om zo geld op te halen voor het gevecht tegen Covid-19. Tijdens de laatste raceavond, gedurende een virtuele Grand Prix op de Red Bull Ring, ontvouwde zich een gevecht om de overwinning tussen Charles Leclerc en Red Bull-coureur Alexander Albon. Laatstgenoemde bewees te hebben geleerd van zijn huidig teamgenoot, Max Verstappen, en forceerde Leclerc in de laatste ronde van de race, in dezelfde bocht en op dezelfde manier zoals Verstappen dat afgelopen juni deed, van de baan. De reactie van Leclerc was hilarisch, en is hieronder te bekijken. De Red Bull-coureur trok op de baan uiteindelijk aan het langste eind, maar vanwege een penalty won Leclerc de race alsnog. "Dit keer maakten de stewards wel de goede beslissing", zo grapte Leclerc.

1251488398038069248

"You did a Verstappen!" šŸ¤£ @Charles_Leclerc and @alex_albon 's virtual clash imitated real life on their way to raising over $72,000 for The COVID-19 Solidarity Response Fund šŸ‘ #F1 #RaceForTheWorld pic.twitter.com/Z7oELWwohl ā€” Formula 1 (@F1) April 18, 2020

Viaplay
x
Analyse GP Spanje sleutelmoment in Formule 1-kampioenschap