© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Hint Ocon naar snel afscheid van Force India?

11 sep. 2018 12:40 Jan van der Burgt 1 reacties
Force India-coureur Esteban Ocon lijkt in een tweet te hinten naar een snel vertrek bij zijn huidige werkgever. De Fransman spreekt over moeilijke tijden, maar benadrukt dat hij van opgeven niks wil weten. Robert Kubica doet ondertussen een extra duit in het geruchtenzakje.

Kubica kondigt 'goed nieuws' aan

Esteban Ocon staat op de nominatie om bij Force India uit zijn stoeltje te worden gewipt om plaats te maken van Lance Stroll. Diens vader kocht Force India over om zoonlief een plekje bij een beter team en een langere toekomst in de Formule 1 te gunnen.

Het vermoedelijke kind van de rekening plaatste eerder vandaag op Twitter een bericht waarin hij iedereen bedankt voor de steun en dat hij ondanks moeilijke tijden zijn droom om ooit wereldkampioen te worden nooit opgeeft. Kondigt hij daarmee een snel vertrek bij Force India, of zit er toch iets anders achter? Oordeel zelf:

Robert Kubica, de beoogde vervanger van Lance Stroll bij Williams doet ondertussen een extra duit in het zakje, door 'goed nieuws' aan te kondigen. Krijgt de stoelendans nog voor de Grand Prix vann Singapore de langverwachte wending?

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen