Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hint Ocon naar snel afscheid van Force India?

Force India-coureur Esteban Ocon lijkt in een tweet te hinten naar een snel vertrek bij zijn huidige werkgever. De Fransman spreekt over moeilijke tijden, maar benadrukt dat hij van opgeven niks wil weten. Robert Kubica doet ondertussen een extra duit in het geruchtenzakje.

Esteban Ocon staat op de nominatie om bij Force India uit zijn stoeltje te worden gewipt om plaats te maken van Lance Stroll. Diens vader kocht Force India over om zoonlief een plekje bij een beter team en een langere toekomst in de Formule 1 te gunnen.

Het vermoedelijke kind van de rekening plaatste eerder vandaag op Twitter een bericht waarin hij iedereen bedankt voor de steun en dat hij ondanks moeilijke tijden zijn droom om ooit wereldkampioen te worden nooit opgeeft. Kondigt hij daarmee een snel vertrek bij Force India, of zit er toch iets anders achter? Oordeel zelf:

1039455418139992064

pic.twitter.com/owDjSg3nF3 — Esteban Ocon (@OconEsteban) 11 september 2018

Robert Kubica, de beoogde vervanger van Lance Stroll bij Williams doet ondertussen een extra duit in het zakje, door 'goed nieuws' aan te kondigen. Krijgt de stoelendans nog voor de Grand Prix vann Singapore de langverwachte wending?

1039459129360871425

🇬🇧 Good news will come soon... 🇵🇱 Dobra wiadomość wkrótce... pic.twitter.com/yT0QAbQjBw — Robert Kubica (@R_Kubica) 11 september 2018

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi