Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Hockenheim hoopt op vrijdagtest Schumacher om kaartverkoop te stimuleren

De kaarten voor de Grand Prix van Duitsland vlogen vorig jaar als zoete broodjes over de toonbank. Dit jaar blijft de kaartverkoop wat achter. Het circuit hoopt dat publiekslieveling Mick Schumacher in actie komt om de verkoop op te stuwen.

Mick Schumacher
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Mick Schumacher komt dit jaar uit in de Formule 2, maar dat kampioenschap komt niet in actie tijdens het Duitse Grand Prix-weekend. Toen duidelijk werd dat Mick Schumacher Formule 2 ging rijden, probeerde de organisatie echter alsnog iets te forceren.

"We hebben toen direct contact opgenomen met Liberty Media, waarbij we aangaven graag een deel van de kosten te dragen om de Formule 2 naar Hockenheim te halen. Helaas hebben we te horen gekregen dat één en ander financieel niet haalbaar was", aldus de organisatie van de Duitse Grand Prix ten overstaan van Motorsport-Total.

Omdat er op dit moment bij gebrek aan een echt competitieve Sebastian Vettel zo'n achtduizend minder kaarten zijn verkocht dan op hetzelfde moment een jaar geleden, hoopt de organisatie dat Ferrari of Alfa Romeo nog een konijn uit de hoge hoed toveren.

"Via de media hebben we begrepen dat er geruchten de rondte te doen over een mogelijk vrijdagoptreden van Mick Schumacher tijdens de GP van Duitsland. Voor ons en voor de Duitse fans zou dat natuurlijk geweldig zijn, maar wij hebben geen idee of het daadwerkelijk zover gaat komen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"