Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hoe brengen de Formule 1-coureurs de winterperiode door?

Inmiddels kunnen de meeste Formule 1-coureurs gaan genieten van hun welverdiende vakantie en hoeven ze nog even niet bezig te zijn met de voorbereidingen op het nieuwe Formule 1-seizoen. Grote vraag is natuurlijk hoe de coureurs deze vakantieperiode doorbrengen. Vieren ze uitgebreid vakantie of zijn ze toch nog tussen alle bedrijven door te vinden in de sportschool?

Daniel Ricciardo brengt zijn vakantie door in zijn thuisland, Australië, maar kan het duidelijk niet laten om achter het stuur te kruipen.

BrrF4upHpju/

Dit bericht bekijken op Instagram Bush bashing 🤠 @gopro @polarisorv #hero7 #hypersmooth Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 21 Dec 2018 om 6:54 (PST)

Kimi Raikkonen heeft zijn laatste feestje bij Ferrari erop zitten en dat betekent ook dat de Fin afscheid heeft genomen van zijn teamgenoot, Sebastian Vettel.

BrnHGoAhkOK/

Dit bericht bekijken op Instagram Was nice working with you mate! Photo @calloalbanese Een bericht gedeeld door Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) op 20 Dec 2018 om 5:38 (PST)

Valtteri Bottas is zich duidelijk goed bewust van de druk waar hij in het nieuwe Formule 1-seizoen mee te maken krijgt. De Fin is al druk aan het trainen.

BrhKfSshYa2/

Dit bericht bekijken op Instagram Holidays 🚲 #VB77 #vo2max Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op 17 Dec 2018 om 10:13 (PST)

Pierre Gasly brengt een deel van zijn vakantie door met Charles Leclerc waarbij de strijd tussen Red Bull en Ferrari wordt uitgevochten op de kartbaan.

BrnIBaRFL6R/

Dit bericht bekijken op Instagram 😄😄😄 @charles_leclerc 📸: @widenprod Een bericht gedeeld door Pierre Gasly 🇫🇷 (@pierregasly) op 20 Dec 2018 om 5:46 (PST)

Lewis Hamilton tenslotte is dankbaar dat hij dit jaar de kans heeft gekregen om zijn TommyXLewis te lanceren.

BrqPKHbFXUC/

Dit bericht bekijken op Instagram Launching my first ever capsule collection, TommyXLewis in Shanghai this year. A real dream come true and a moment that will stay with me forever 🙏🏾 #LHReflections @tommyhilfiger Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op 21 Dec 2018 om 10:52 (PST)

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje