Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hoe brengen de Formule 1-coureurs hun vakantie door?

Het duurt niet lang meer voordat de Formule 1-coureurs zich weer kunnen gaan richten op het nieuwe seizoen. Voor nu genieten de heren nog even van hun welverdiende vakantie.

Daniel Ricciardo heeft zijn vrije tijd gebruikt om zijn top tien qua muzieknummers van 2018 vast te stellen. Een lastige opgave volgens de Australiër.

Br9i9Kqnhrs/

Dit bericht bekijken op Instagram This ain't easy picking just 10 but some of my fav songs from 2018 🎶♥️ Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 28 Dec 2018 om 10:45 (PST)

Valtteri Bottas heeft het koude Finland verruild voor de nodige warmte in Chili waar hij op een terrasje geniet van zijn biertje.

Br8zdPDlIi_/

Dit bericht bekijken op Instagram Cheers! #VB77 Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op 28 Dec 2018 om 3:50 (PST)

Waar Max Verstappen geen toestemming krijgt van zijn werkgever om op de latten te gaan staan deze winter, heeft Renault daar blijkbaar geen moeite mee.

Br5r_55nA7v/

Dit bericht bekijken op Instagram Good Day ⛷ Een bericht gedeeld door Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) op 27 Dec 2018 om 10:47 (PST)

Hamilton benut zijn vakantie om in een doos met oude foto's te struinen en deelt een foto van zijn kleutertijd met zijn volgers.

Br-wFUYB9Ye/

Dit bericht bekijken op Instagram What you talking about Willis?! I was one chubby baby Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op 29 Dec 2018 om 9:59 (PST)

Ook tijdens zijn vakantie blijft Max Verstappen strijdlustig en daagt hij Ajacied Frenkie de Jong uit voor een potje FIFA.

BsAXZGih9c6/

Dit bericht bekijken op Instagram It happened! Had an epic E-Battle with @frenkiedejong thanks to @mdeligt_ and @ziggo. For the full video, check out my Insta TV 🎮 Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 30 Dec 2018 om 1:03 (PST)

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"