Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië 2024

Hoe laat begint de Formule 1 GP Saoedi Arabië 2024?

Op zaterdag 9 maart 2024, om 18:00 uur Nederlandse tijd, gaat de Grand Prix van Saoedi Arabië van start. Dit is de eerste race op een stratencircuit dit seizoen. Bekijk in dit artikel hoe laat de vrije trainingen, kwalificatie en race zullen beginnen gedurende dit weekend in Djedda.

Dit is hoe laat de Formule 1 GP van Saoedi Arabië 2024 begint

De tweede GP van het Formule 1-seizoen van 2024 staat op het punt van beginnen in Saoedi Arabië. Zal Max Verstappen opnieuw zo dominant zijn als in Bahrein, of kan een coureur het de Nederlander moeilijk maken? Zo won vorig jaar teamgenoot Sergio Perez in Djedda. In tegenstelling tot vorig jaar zal de race dit jaar niet op zondag, maar op zaterdag plaatsvinden. Benieuwd naar de reden voor deze verandering? Bekijk dan hier onze uitleg.

Alle tijden van het raceweekend in Djedda

Het GP-weekend van 2024 in Saoedi Arabië vindt plaats van donderdag 7 maart tot en met zaterdag 9 maart, en is de eerste race op een stratencircuit van het seizoen. Op donderdag worden de eerste en tweede vrije trainingen gehouden. Op vrijdag staat de laatste vrije training op het programma, gevolgd door de kwalificatie later op de dag om 18:00 uur Nederlandse tijd. De race begint op zaterdag 9 maart om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Bekijk al de tijden van de vrije trainingen, kwalificatie en de race onderstaand in de tijdenlijst voor het weekend in Djedda.

Tijdschema GP Saoedi-Arabië

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training donderdag 7 maart -
Tweede vrije training donderdag 7 maart -
Derde vrije training vrijdag 8 maart -
Kwalificatie vrijdag 8 maart -
Race zaterdag 9 maart -

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo keihard gestraft na GP China