Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
IndyCar Series

Hoe laat begint de Indy 500 van 2023 vandaag?

Vandaag, op zondag 28 mei wordt de 107de editie van de beroemde Indy 500 verreden. Hoe laat? Dat check je in het item hieronder.

Veekay INdy 500 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ed Carpenter Racing

Het is een evenement waar de pure racefans zeer naar uit zullen kijken: de Indy 500. De race staat in de vermaarde 'Triple Crown' op gelijke hoogte met de 24 uur van Le Mans en de Formule 1 Grand Prix van Monaco.

De race wordt verreden in het Amerikaanse Indianapolis, waar het zes uur vroeger is dan in Nederland. Dat betekent dat de race in de Nederlandse avonduren verreden gaat worden.

De Indy 500 gaat om 18:45 uur Nederlandse tijd van start, natuurlijk voorafgegaan door een uitgebreide presentatie van de coureurs en het afwerken van de zo gebruikelijke rituelen. Bijna net zo spectaculair!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Gedecideerd over eigen toekomst: "Wolff weet dat ook"