Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
IndyCar Series

Hoe laat begint de Indy 500 van 2023 vandaag?

Vandaag, op zondag 28 mei wordt de 107de editie van de beroemde Indy 500 verreden. Hoe laat? Dat check je in het item hieronder.

Veekay INdy 500 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ed Carpenter Racing

Het is een evenement waar de pure racefans zeer naar uit zullen kijken: de Indy 500. De race staat in de vermaarde 'Triple Crown' op gelijke hoogte met de 24 uur van Le Mans en de Formule 1 Grand Prix van Monaco.

De race wordt verreden in het Amerikaanse Indianapolis, waar het zes uur vroeger is dan in Nederland. Dat betekent dat de race in de Nederlandse avonduren verreden gaat worden.

De Indy 500 gaat om 18:45 uur Nederlandse tijd van start, natuurlijk voorafgegaan door een uitgebreide presentatie van de coureurs en het afwerken van de zo gebruikelijke rituelen. Bijna net zo spectaculair!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff