Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 Grand Prix Spanje 2019

Hoe scoort Max Verstappen bij de bookmakers voor de GP van Spanje?

Zondagmiddag staat de Grand Prix van Spanje op het programma. Met twee Mercedessen op de eerste startrij, is de Duitse renstal favoriet. Max Verstappen is vanaf de vierde startpositie een grote kanshebber voor een podiumplaats.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Favorieten voor de GP van Spanje

Het moge duidelijk zijn dat de Mercedes-coureurs bij de bookmakers ook torenhoog favoriet zijn. Een euro inzet op Valtteri Bottas levert er 1,95 op, mocht de Fin als eerste de meet passeren. Teamgenoot Lewis Hamilton is goed voor een quotering van 2.10.

Max Verstappen en Sebastian Vettel worden aanzienlijk lager ingeschat, gezien de dominantie van Mercedes. Verstappen is goed voor een quotering van 15.00 en zijn Duitse rivaal voor 9.00. Op de derde startrij vinden we Charles Leclerc en Pierre Gasly terug. Mocht de Ferrari-coureur een verrassende zege pakken dan is iedere euro inleg goed voor 17 euro's. Bij Gasly wordt bij een zege liefst 201 keer je inzet uitgekeerd.

Favorieten voor de snelste raceronde

De strijd om het extra punt levert dit seizoen soms verrassingen op. Vaak zijn het de coureurs die niet meestrijden voor de zeges, die zich wagen aan een extra stop om zo met vers rubber het punt te kunnen bemachtigen.

Daarmee lijken coureurs als Pierre Gasly en Charles Leclerc de grote favorieten te zijn voor het noteren van de snelste raceronde. Toch krijgen zij slechts een quotering van 6.50. De Mercedes-coureurs zijn beide de bookies de grote favoriet om ook met de snelste ronde aan de haal te gaan. Een gokje op Bottas of Hamilton levert 'slechts' 3.75 keer je inleg op.

Verstappen is net als Gasly, Vettel en Leclerc goed voor een uitbetaling van 6.50 keer jouw inleg.