Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Honda

Honda: "Dit jaar schieten we in GP Portugal beter uit de startblokken"

Red Bull en met name Max Verstappen beleven de beste seizoenstart sinds jaren, wat automatisch ook de beste start voor Honda betekent. Hartstikke mooi, maar op geen enkele manier een vrijbrief om het rustiger aan te gaan doen.

Verstappen Portugal
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Honda stond dit Formule 1-seizoen met Max Verstappen en Red Bull al twee keer op het podium, en één keer zelfs op de hoogste trede. Honda's technisch directeur Toyoharu Tanabe is tevreden, maar wil niet te lang in dat gevoel van tevredenheid blijven hangen.

"Dit is voor Honda de beste start van een seizoen sinds de terugkeer in de sport in het hybride-tijdperk. AlphaTauri heeft het ook al erg goed gedaan in de spannende strijd achter de topteams. Echter, na slecht twee ronden in het wereldkampioenschap weten we dat ons nog een lang seizoen staat te wachten. We proberen gedurende elk raceweekend het maximale eruit te halen met alle vier de coureurs en met beide teams."

De eerste stop op die lange lijst van races die nog gaan komen, is de Grand Prix van Portugal. Voor de tweede keer in iets meer dan zes maanden tijd strijkt het circus neer in de Algarve, en dat brengt voordelen met zich mee.

"Iedereen beschikt nog over de data van afgelopen jaar en dat maakt dat we wat beter uit de startblokken kunnen schieten dan vorig jaar."

Omdat Honda regen verwacht op vrijdag, staat het in de ogen van Tanabe voor een uitdaging tijdens de vrije trainingen: "Met de beperkte trainingstijd die we hebben, moeten we zo efficiënt mogelijk te werk gaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de zaterdag en zondag."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Portugal 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"