Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Honda eert Verstappen met mega-advertentie in Japanse krant

Dat Honda op papier is vertrokken uit de Formule 1 betekent nog niet dat ze minder trots zijn op Max Verstappen's tweede wereldtitel. De Japanse motormaker eert de Nederlander met een paginagrote advertentie in de kranten.

Max Verstappen heeft naast veel Nederlandse fans natuurlijk ook fans in alle uithoeken van de wereld. De nu tweevoudig wereldkampioen is ontzettend populair in Japan, mede door de warme banden tussen Red Bull en Honda. De motorleverancier is officieel vertrokken uit de Formule 1, maar achter de schermen leveren en onderhouden ze nog steeds de motoren voor Red Bull en AlphaTauri. De Japanners zijn er nog altijd trots op, wat ook niet gek is: deels dankzij de Honda-motoren is Red Bull dit jaar ijzersterk. Voeg daar een pijlsnelle bolide en de rijkunsten van Verstappen aan toe en het kampioenschap is al snel binnen. Voor de ogen van de Japanse fans veroverde de Nederlander zijn tweede titel. Honda verrast een week na de GP van Japan met een eerbetoon aan Verstappen in de Nikkei , een van de grootste kranten van het land. "Gefeliciteerd, Max", kopt het paginagrote artikel, zoals hieronder is te zien.

1580721376025280512

「マックス、おめでとう。」 本日の日経新聞様に掲載させていただきました。 F1™日本GPでチャンピオン獲得を決めたフェルスタッペン選手へ、改めて祝福と感謝を #F1HondaJPGP #F1jp #Hondaと楽しむモースポ pic.twitter.com/p5DnlkUrli — Honda 本田技研工業(株) (@HondaJP) October 14, 2022

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'