Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Honda-motor krijgt er volgend jaar vijftig pk bij'

De speculaties rondom de Honda-motor van Red Bull en Max Verstappen van volgend jaar houden de gemoederen bezig. Volgens Tom Coronel krijgt Honda er volgend jaar liefst vijftig pk bij.

Bij Red Bull worden de verwachtingen omtrent het F1-seizoen 2019 steeds verder opgevoerd. Was er eerst sprake van een leerjaar, nu is de titel het doel. Max Verstappen moet namens Red Bull de jongste wereldkampioen ooit worden.

Tom Coronel is overtuigd van de Honda-motor en pretendeert zelfs inside information van Jos Verstappen te hebben. "Ze testen in Japan, Engeland en Oostenrijk. Honda krijgt er volgend jaar 50 PK bij, dan zit je er heel dichtbij. Van wie ik dat weet? Ik heb gebeld met de vader van… Ze zeggen vijftig pk komt erbij. Honda en Red Bull weten wat er gaat komen", laat Coronel aan Ziggo Sport weten. "Je weet nog niet precies wat de rest gaat ontwikkelen. Helmut Marko zei eerst dat ze een jaar nodig hadden om te ontwikkelen en te leren, en het jaar daarna (2020 red.) te strijden voor de titel. Nu heeft hij zijn woorden aangescherpt: volgend jaar moet de titel komen."

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'