© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Honda voelt iets minder druk in de Formule 1 in 2018

15 okt. 2017 16:10 Ruud Dimmers 0 reacties
Na drie mislukte F1-seizoenen is het huwelijk tussen McLaren en Honda voorbij. De Japanners leveren vanaf het volgende Formule 1 seizoen de motoren aan Scuderia Toro Rosso.

Critici verwachten minder van Toro Rosso-Honda in 2018

Bij het subtopteam van Scuderia Toro Rosso hangt een ander verwachtingspatroon ten opzichte van het voormalig topteam van McLaren. 

Hasegawa van Honda erkent dat de druk vanuit de buitenwereld veel minder groot zal zijn. "Mogelijk dat we minder druk ervaren van de buitenwacht, maar intern verandert er niets."

"We moeten bewijzen dat we het volgend seizoen echt beter voor elkaar hebben. Ik denk niet dat dit voor ons veel uitmaakt qua druk, omdat we al volop begonnen zijn met de voorbereidingen voor het volgende F1-seizoen."

"De mensen bij Toro Rosso zijn erg vriendelijk en vol enthousiasme over onze partnership. Wij ervaren hetzelfde gevoel."

Het junior-team van Red Bull heeft al jaren de doelstelling om in de top vijf van het WK bij de constructeurs te eindigen. Momenteel bezet het de zesde positie, maar de concurrentie is groot.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen