© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Honda: "Weg naar de F1-top is nog lang"

26 nov. 2018 09:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Honda is niet te spreken over het einde van het het seizoen en moet flink aan de bak om het de topteams volgend jaar lastig te kunnen maken. Dat stelt Honda's technisch directeur Toyoharu Tanabe.

Pierre Gasly zag vanwege een olielek de finish in Abu Dhabi niet, terwijl Brendon Hartley zich na een rommelige race tevreden moest stellen met de twaalfde plaats. Niet het einde dus waar Toro Rosso en Honda hadden gehoopt.

"Dit was een zeer teleurstellend einde van het seizoen", aldus Honda-kopstuk Toyoharu Tanabe. "Het was sowieso geen gemakkelijk seizoen en hoewel we naar mijn mening flinke stappen hebben gezet moet er nog veel gebeuren als we het de grote jongens volgend jaar écht lastig willen maken."

Tanabe kan dan ook alleen maar hopen dat 2019 een beter jaar wordt, waarin genoeg hoogtepunten gevierd kunnen worden met Red Bull als nieuwe afnemer van de Japanse krachtbronnen.

"We zullen er komende winter keihard aan trekken om volgend jaar met twee teams sterk aan het vertrek te staan. Voor nu wil ik echter iedereen bedanken, zowel onze fans als de mensen op het circuit en in de fabrieken die zo hard hebben gewerkt afgelopen jaar. Laten we hopen dat we ze volgend jaar meer kunnen geven om voor te juichen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen