Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
FIA

Hoorzitting onthult schokkende doodsoorzaak voormalig FIA-president Mosley

Max Mosley heeft vorig jaar een einde aan zijn leven gemaakt, zo kwam deze dinsdag naar voren tijdens een hoorzitting waarin het onderzoek naar zijn dood werd besproken.

Mmosley
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © FIA

Vorig jaar mei heeft voormalig FIA-baas Max Mosley op 81-jarige leeftijd een einde aan zijn leven gemaakt, zo blijkt uit onderzoek, meldt The Daily Mail. De Brit, die een achtergrond had als advocaat, was van 1993 tot en met 2009 de FIA-president.

Uit het onderzoek naar zijn dood kwam naar voren dat Mosley al enige tijd aan een agressieve vorm van kanker leed en er geen kans meer was op genezing. Hij had nog enkele weken te leven en zou in die periode naar verluidt veel pijn moeten doorstaan. De Brit besloot toen het heft in eigen hand te nemen en met een shotgun een einde aan zijn leven te maken.

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Verborgen plaagstoot Mercedes richting Perez: "Weinig verschil tussen P2 en P10"