© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Als we winnen stoppen geruchten over vertrek Max Verstappen vanzelf'

08 aug. 2017 07:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull Racing teambaas Christian Horner verwacht dat alle geruchten over de toekomst van Max Verstappen stoppen op het moment dat het team races wint. Voorlopig is dat niet aan de orde. Red Bull maakt er geen geheim van dat het graag langer door wil met Max Verstappen, maar praten over een mogelijke contractverlenging is voorlopig niet aan de orde

Horner: 'Het is nu geen goed moment om over contractverlenging te praten'

Het huidige contract tussen Max Verstappen en Red Bull loopt nog tot eind 2019. Praten over de toekomst is volgens Horner zinloos.

"Een contract moet het gezamenlijke belang van beide partijen centraal stellen. Het is daarom zinloos om nu al te praten over een contractverlenging. We moeten Verstappen eerst een auto bieden waarmee hij races kan winnen."

"Ik ben ervan overtuigd dat we hierin slagen en als we dat doen dan verstommen ook de geruchten over een mogelijk vertrek van Max."

Het huidige silly season zit flink op slot en de topteams van Mercedes en Ferrari lijken vast te houden aan hun huidige coureurs. Mercedes wil het contract van Bottas met een jaar verlengen en Ferrari wil nog een jaar langer door met Raikkonen. Sebastian Vettel heeft eveneens een aflopend contract, maar wil slechts een jaar verlengen.

Eind 2018 lopen de contracten van Hamilton en Ricciardo af. Daarmee komen er veel coureurs beschikbaar bij en voor de topteams. Over Verstappen wordt gezegd dat hij eind 2018 onder zijn Red Bull contract uit kan als het team niet presteert.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen