Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner bedankt Verstappen voor dominant optreden: "Straks kijken naar volgend seizoen"

Christian Horner is logischerwijs zeer blij met de honderdste Red Bull-overwinning. Max Verstappen won de Grand Prix van Canada, de achtste zege op rij dit jaar. Langzaam zal het topteam gaan kijken naar het volgende Formule 1-seizoen.

Max Verstappen scoorde in Montreal zijn 41ste Formule 1-overwinning, maar de statistieken bij Red Bull kennen een mooier nummer: liefst 100 zeges voor de Oostenrijkse renstal. Met een prachtige mijlpaal en een extreem dominant seizoen kan teambaas Christian Horner niet anders dan blij zijn.

"Een fantastische mijlpaal voor het hele team! Honderd overwinningen in negentien seizoenen is ongelooflijk en daar zijn we heel trots op", zo begint Horner voor de camera van Viaplay. "Max was foutloos vandaag. Dat was lastig, want de banden konden niet echt in het werkvenster komen, maar hij reed een geweldige race."

Volgend Formule 1-seizoen

Bij de coureur aan de andere kant van de garage, Sergio Perez, ging de zondag volgens Horner eveneens goed. De Mexicaan reed van de twaalfde plaats naar de zesde. "Een lastige dag voor Checo, want er werd niet echt ingehaald vandaag. Ook hij had last van de bandentemperatuur. Toch de snelste ronde aan het einde van de race en van waar hij startte, is dit het maximale resultaat.

Red Bull wint en wint. Acht overwinningen in acht races: blijven ze zo domineren? De Britse teambaas hint er al op dat de focus al een keer verlegd kan worden naar het volgende Formule 1-seizoen: "Hopelijk houden we dit momentum vast en dan moeten we straks ook een keer gaan kijken naar volgend jaar..."

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

8 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in