Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Horner benadrukt: "Ik twijfel niet aan legaliteit Ferrari-benzine"

Red Bull-teambaas Christian Horner gaf onlangs aan dat de Ferrari-benzine van Shell naar grapefruitsap rook, maar daarmee wilde hij niet zeggen dat hij de boel niet vertrouwt. Hij concludeert enkel dat Ferrari op benzinevlak 'iets' heel goed doet.

Vettel Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Ferrari weet dit seizoen meer uit de krachtbron te halen dan de concurrenten van Renault, Mercedes en Honda. De uitspraak van Red Bull-teambaas Christian Horner dat de benzine naar grapefruitsap ruikt, werd wereldwijd geïnterpreteerd als een blijk van wantrouwen van de Brit in het handelen van Ferrari.

Horner probeert men nu van het tegendeel te overtuigen: "Ik ben helemaal niet achterdochtig, dat is niet het goede woord. Ik denk juist dat Ferrari iets heel goed doet, aangezien het team in een rechte lijn iedereen de oren wast. Goede benzine draagt daar aan bij, dus op dat gebied doen ze het gewoon goed."

Horner hoopt net als Ferrari stappen te zetten op het gebied van benzine, waarbij hij zijn vertrouwen in partner ExxonMobil niet onder stoelen en banken steekt: "Wij zien dat wij eveneens stappen zetten op dat gebied, waar speciale aandacht naar uitgaat. Het is een gebied waar vrij weinig regels aan hangen, dus ook een gebied waar veel winst valt te behalen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Eerste vrije training Grand Prix van Spanje