Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Horner blij met ontwikkeling Verstappen: "Scoorde bizar veel punten"

Het seizoen van Max Verstappen was er een met twee gezichten. De eerste zes weekenden lukte er weinig, maar zeker na de zomerstop ging de Nederlander als een komeet.

Teambaas Christian Horner toont zich blij met de ontwikkeling en het niveau van Max Verstappen. Volgens de Red Bull-teambaas is de Nederlander klaar voor een titelgevecht, waarin hij verwacht dat Verstappen minder risico's neemt bij zijn inhaalacties: "Als je voor de titel rijdt dan rij je iedere keer een finale. Max heeft alle tools in huis om daar goed mee te dealen."

"Dit jaar had hij echt een klote begin van het seizoen, waarin hij ook behoorlijk wat fouten maakte. Na Monaco ging het super en in Canada sloeg Max terug. Sindsdien scoorde hij bizar veel punten."

Bij Red Bull zien we in 2019 een nieuw gezicht aan de start in de persoon van Pierre Gasly. De Fransman heeft pas één seizoen Formule 1-ervaring, maar Horner twijfelt er niet aan dat Gasly klaar is voor het echte werk, meldt hij in gesprek met Sky Sports.

"Pierre is weer een talent dat zich ontwikkelt zoals Max en Daniel dat deden. Hij heeft grote schoenen te vullen, maar we zijn ervan overtuigd dat hij alles in huis heeft om dat te doen."

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Red Bull trekt 19-jarig supertalent aan als F1-reservecoureur