© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner blij met ontwikkeling Verstappen: "Scoorde bizar veel punten"

26 nov. 2018 08:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Het seizoen van Max Verstappen was er een met twee gezichten. De eerste zes weekenden lukte er weinig, maar zeker na de zomerstop ging de Nederlander als een komeet.

Teambaas Christian Horner toont zich blij met de ontwikkeling en het niveau van Max Verstappen. Volgens de Red Bull-teambaas is de Nederlander klaar voor een titelgevecht, waarin hij verwacht dat Verstappen minder risico's neemt bij zijn inhaalacties: "Als je voor de titel rijdt dan rij je iedere keer een finale. Max heeft alle tools in huis om daar goed mee te dealen."

"Dit jaar had hij echt een klote begin van het seizoen, waarin hij ook behoorlijk wat fouten maakte. Na Monaco ging het super en in Canada sloeg Max terug. Sindsdien scoorde hij bizar veel punten."

Bij Red Bull zien we in 2019 een nieuw gezicht aan de start in de persoon van Pierre Gasly. De Fransman heeft pas één seizoen Formule 1-ervaring, maar Horner twijfelt er niet aan dat Gasly klaar is voor het echte werk, meldt hij in gesprek met Sky Sports.

"Pierre is weer een talent dat zich ontwikkelt zoals Max en Daniel dat deden. Hij heeft grote schoenen te vullen, maar we zijn ervan overtuigd dat hij alles in huis heeft om dat te doen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen