Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner deelt prachtig eerbetoon voor Ricciardo

Daniel Ricciardo is per direct zijn zitje bij Visa Cash App RB (RB) kwijt. Red Bull-teambaas Christian Horner deelt een prachtig eerbetoon op Instagram.

Horner Ricciardo Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De kogel is door de kerk: Daniel Ricciardo is per direct zijn zitje kwijt bij Visa Cash App RB. Liam Lawson krijgt de kans vanaf de Grand Prix van de Verenigde Staten, waardoor de Formule 1-carrière van Ricciardo erop lijkt te zitten. Red Bull-teambaas Christian Horner staat er uitgebreid bij stil op zijn Instagram-pagina.

"Vanaf het moment dat je bij Red Bull arriveerde, werd het duidelijk dat je veel meer was dan alleen een coureur", stelt Horner. "Je constante enthousiasme, gevoel voor humor en houding zullen een onuitwisbare erfenis achterlaten bij het team in Milton Keynes en de Formule 1 als geheel. Bedankt voor de overwinningen, het lachen, de liedjes én ik wens dat ik dat ook van de shoey's kon zeggen. Je zult altijd een speciaal onderdeel van de Red Bull-familie blijven."

"8 overwinningen, 32 podiumplaatsen en 1329 punten. De statistieken en onderscheidingen zijn niet de enige maatstaf voor wie je bent en wat je hebt bereikt. Bedankt, Daniel", sluit Horner af.

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB