Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner doet oproep aan Britse fans na crash Verstappen en Norris

Het Formule 1-circus is neergestreken in Groot-Brittannië. Christian Horner doet een oproep aan de fanatieke fans, zeker nu Max Verstappen en Lando Norris crashten in Oostenrijk.

Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De touché tussen Max Verstappen en Lando Norris in Oostenrijk houdt de gemoederen bezig. De beide kemphanen raakten elkaar na een fel gevecht om de overwinning, met lekke banden, een uitvalbeurt voor Norris en een potje moddergooien tot gevolg. Een week later staat met de Grand Prix van Groot-Brittannië de thuisrace van Norris op het programma. Nu de strijd zo oplaait, doet Christian Horner een oproep aan het Britse publiek. Hij hoopt dat Verstappen met respect wordt behandeld. 

"Ik weet zeker dat het publiek partijdig zal zijn voor de Britse coureurs, net zoals dat het geval is voor Max in Nederland", stelt Horner tegenover Sky Sports. "Wanneer we naar dit soort circuits gaan, is er echter altijd respect voor andere coureurs. Ik hoop dat Max een redelijke ontvangst krijgt en het weer helemaal oranje zal zijn. Dit keer gaat het misschien niet om Verstappen-fans, maar meer om McLaren-fans."

Horner denkt dat Verstappen zich niet laat intimideren door het Britse publiek. "Het zal hem een zorg zijn. Hij gaat niet veranderen. Max is de racer die hij is en ik ben er zeker van dat hij dit weekend net zo hard zal racen."

Ook interessant:

Verstappen en Norris trekken conclusie: vriendschap in F1 een illusie

Natuurlijk gooien we in dé F1-podcast de schuldvraag nog maar eens op. Hoe kijken de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk naar het gebeuren tussen Max Verstappen en Lando Norris op de Red Bull Ring, zowel op als naast de baan?

Bekijk je podcast liever op YouTube, klik dan hier!

Praat mee!

Viaplay
x
Vertrekt Renault? 'Alpine en Briatore neigen steeds meer naar Mercedes-deal'