Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner dolt Verstappen na surfuitje Red Bull: "Hij was bang voor haaien"

Het is een traditie geworden dat de Red Bull-coureurs in de aanloop naar een Grand Prix middels een bijzondere activiteit iets van de lokale cultuur opsnuiven. In Australië stond een surfuitje op het programma, iets waar Max Verstappen vriendelijke voor bedankte.

Max Verstappen was wel aanwezig op het Australische strand, maar waar Pierre Gasly zich op en top gemotiveerd in een wetsuit meldde bij surf crack Mick Fanning, stond de Nederlander in zijn alledaagse kloffie naast hem. Gasly dook enthousiast het water in, Verstappen bleef aan de kant staan.

"Misschien zitten hier wel haaien, je weet maar nooit", grapte de vijfvoudig Grand Prix-winnaar. Red Bull-teambaas Christian Horner zag er de humor wel van in en liet de kans niet onbenut om Verstappen even te dollen.

"Verstappen was met geen mogelijkheid op de plank te krijgen, omdat hij bang was om opgegeten te worden door een haai. Bij mijn weten is dat echter al sinds 1963 niet meer voorgekomen", aldus de Brit met een lach op zijn gezicht.

Verstappen liet zich onlangs al eens uit over het beoefenen van zogeheten extreme sports, iets waar Lewis Hamilton niet vies van is: "Hij heeft alles al bereikt en kan van het leven genieten zoveel hij wil. Ik wil echter nog even niet dat soort risico's nemen", zei Verstappen daarover in gesprek met de Telegraaf.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Pierre Gasly

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen