Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Horner dolt Verstappen na surfuitje Red Bull: "Hij was bang voor haaien"

Het is een traditie geworden dat de Red Bull-coureurs in de aanloop naar een Grand Prix middels een bijzondere activiteit iets van de lokale cultuur opsnuiven. In Australië stond een surfuitje op het programma, iets waar Max Verstappen vriendelijke voor bedankte.

Max Verstappen was wel aanwezig op het Australische strand, maar waar Pierre Gasly zich op en top gemotiveerd in een wetsuit meldde bij surf crack Mick Fanning, stond de Nederlander in zijn alledaagse kloffie naast hem. Gasly dook enthousiast het water in, Verstappen bleef aan de kant staan.

"Misschien zitten hier wel haaien, je weet maar nooit", grapte de vijfvoudig Grand Prix-winnaar. Red Bull-teambaas Christian Horner zag er de humor wel van in en liet de kans niet onbenut om Verstappen even te dollen.

"Verstappen was met geen mogelijkheid op de plank te krijgen, omdat hij bang was om opgegeten te worden door een haai. Bij mijn weten is dat echter al sinds 1963 niet meer voorgekomen", aldus de Brit met een lach op zijn gezicht.

Verstappen liet zich onlangs al eens uit over het beoefenen van zogeheten extreme sports, iets waar Lewis Hamilton niet vies van is: "Hij heeft alles al bereikt en kan van het leven genieten zoveel hij wil. Ik wil echter nog even niet dat soort risico's nemen", zei Verstappen daarover in gesprek met de Telegraaf.

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez