Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner drukt gerucht over 'pensionado' Perez de kop in

De wildste geruchten werden de afgelopen dagen verspreid over Sergio Perez. Zo zou hij zijn stoeltje verliezen of zou hij zelfs in Mexico aankondigen een punt te zetten achter zijn Formule 1-carrière. Klikklare onzin, aldus teambaas Christian Horner.

Horner Perez Red Bull
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Hoewel de resultaten van Red Bull-coureur Sergio Perez zeer wisselvallig zijn dit Formule 1-seizoen, staat de teamgenoot van Max Verstappen 'gewoon' op de tweede plaats in het kampioenschap. Dat is ook het doel voor Checo, zo spraken de kopstukken van het Oostenrijkse topteam al meermaals uit.

Toch blijft er kritiek op de, volgens velen, tegenvallende resultaten van de Mexicaan. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de geruchtencarrousel over zijn stoeltje bij Red Bull op volle toeren draait. Er werden zelfs geruchten verspreid dat hij zijn Formule 1-exit zelf zou aankondigen in zijn thuisweekend.

Onzin, aldus Horner

Red Bull-teambaas Christian Horner valt bij Sky Italië maar direct met de deur in huis: "Ten eerste, er is absoluut geen plan om met pensioen te gaan!", waarna hij nog reageert op eerdere woorden van Lewis Hamilton dat 'het team Checo niet genoeg zou helpen', terwijl de Mercedes-coureur eerder juist heel wat anders zei.

"Het is heel fijn dat Lewis een aantal weken geleden nog vraagtekens zette achter de prestaties van Max zijn teamgenoot. Maar toch: er zullen altijd geruchten ronddwalen hier in dit paddock. Vooral als er erg weinig is om over te schrijven. Checo heeft een goede band met het team, een sterke band met zijn teamgenoot en we willen hem tweede zien worden in het kampioenschap: een één-twee is ons nog nooit eerder gelukt", aldus Horner.

Voorspel en win

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Mexico 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Formule 1 GP Mexico 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max F1-baas voorspelt dat 'legende' Verstappen wordt vervangen