© Red Bull Contenpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Een super sessie van Daniel Ricciardo'

28 jul. 2017 13:09 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo was voor het eerst dit seizoen het snelste tijdens een vrije training. Op de Hungaroring dicht Red Bull zichzelf podiumkansen toe en de eerste training was veelbelovend. Teambaas Horner is optimistisch, maar houdt een slag om de arm.

Red Bull teambaas erg tevreden met eerste training

In een interview met Sky Sport laat Horner weten blij te zijn met de goede vorm tijdens de eerste training. Ricciardo was het snelste en Verstappen noteerde de vierde tijd.

"Het was een super sessie voor Daniel. Hij was erg snel op beide bandencompounds. We hebben hier nieuwe onderdelen, zowel aerodynamisch als mechanisch. Er is voldoende te bestuderen voor onze engineers. Het ziet er goed uit, maar het was slechts de eerste training."

De middelste sector en de derde sector zijn de sleutelsectoren op de Hungaroring. In de tweede sector was de RB13 erg snel.

"De kunst is om snel te zijn in de tweede en derde sector. De auto zag er goed uit in deze sectoren en Daniel heeft hier altijd erg goed gepresteerd. Het wordt interessant om te zien hoe de rest van het weekend gaat, maar de lange run van Ricciardo was erg indrukwekkend."

In 2014 won Ricciardo op de Hungaroring en vorig jaar finishte hij als derde. Max Verstappen kwam in 2016 als vijfde over de finish na een fel gevecht met Kimi Raikkonen.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen