Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: 'Fantastische prestatie van Max Verstappen'

Max Verstappen en Daniel Ricciardo stonden voor de tweede keer op rij gezamenlijk op het podium na afloop van een Formule 1 race. In Japan finishte Verstappen als tweede voor teamgenoot Ricciardo. Red Bull-teambaas Christian Horner was lovend over zijn coureurs.

De maand oktober kon nauwelijks beter beginnen voor Verstappen met één zege en één tweede plaats in de afgelopen twee races. Red Bull-teambaas Christian Horner is lyrisch over de Nederlander en teamgenoot Daniel Ricciardo. " Geweldige race van zowel Max als Daniel. Na een goede start verloor Daniel helaas een positie aan Ocon in de eerste ronde. Daniel maakt een prachtige inhaalactie buitenom in bocht een nadat de safety car de baan verliet. Naderhand liet hij een goede pace zien."

" Max was in staat om Lewis Hamilton makkelijk bij te houden. Aan het einde van de race zagen we blaarvorming op de linker voorband van Verstappen. Ondanks dat hij op zijn banden moest letten was hij in staat om Lewis bij te halen en onder druk te zetten." " Helaas was er een achterblijver in de laatste ronde die ervoor zorgde dat Lewis uit kon lopen, anders was het een erg interessante finish geworden."

Viaplay
x
RN365-podcast Hongerige Verstappen jaagt op primeur in onvoorspelbaar China