© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Fantastische prestatie van Max Verstappen'

08 okt. 2017 12:56 Ruud Dimmers 1 reacties
Max Verstappen en Daniel Ricciardo stonden voor de tweede keer op rij gezamenlijk op het podium na afloop van een Formule 1 race. In Japan finishte Verstappen als tweede voor teamgenoot Ricciardo. Red Bull-teambaas Christian Horner was lovend over zijn coureurs.

Red Bull lovend over Verstappen en Ricciardo

De maand oktober kon nauwelijks beter beginnen voor Verstappen met één zege en één tweede plaats in de afgelopen twee races. Red Bull-teambaas Christian Horner is lyrisch over de Nederlander en teamgenoot Daniel Ricciardo.

"Geweldige race van zowel Max als Daniel. Na een goede start verloor Daniel helaas een positie aan Ocon in de eerste ronde. Daniel maakt een prachtige inhaalactie buitenom in bocht een nadat de safety car de baan verliet. Naderhand liet hij een goede pace zien."

"Max was in staat om Lewis Hamilton makkelijk bij te houden. Aan het einde van de race zagen we blaarvorming op de linker voorband van Verstappen. Ondanks dat hij op zijn banden moest letten was hij in staat om Lewis bij te halen en onder druk te zetten."

"Helaas was er een achterblijver in de laatste ronde die ervoor zorgde dat Lewis uit kon lopen, anders was het een erg interessante finish geworden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen