Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner geeft uitsluitsel over toekomst Verstappen

Christian Horner heeft na de Grand Prix van Spanje nog maar eens bevestigd dat Max Verstappen in 2025 voor Red Bull rijdt. De Brit kan het niet ook niet laten om een kleine sneer aan Toto Wolff uit te delen.

Verstappen Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De toekomst van Max Verstappen blijft een belangrijk gespreksonderwerp in de Formule 1-wereld. De Nederlander ligt tot en met 2028 vast bij Red Bull, maar er bestaan al lange tijd geruchten dat hij een overstap naar Mercedes zou overwegen. Toto Wolff gaf na de Grand Prix van Spanje echter toe dat er op dit moment geen gesprekken worden gevoerd en Red Bull-teambaas Christian Horner is klip en klaar: Verstappen blijft.

"Ik ben niet zo op de hoogte van wat Wolff heeft gezegd, maar Verstappen blijft volgend jaar", stelt Horner tegenover onder meer RacingNews365. Daarna volgt een sneer naar Wolff. "Toto zegt dat ze geen gesprekken voeren? Dus ze praten, maar ze praten niet?"

Maar kunnen er nog conclusies worden verbonden aan de zorgelijke woorden van Verstappen? De Nederlander ziet namelijk dat Red Bull het initiatief aan het verliezen is en luidde de noodklok. Horner zucht. "Max is een coureur. Hij is hongerig, wil winnen en haat verliezen. Zo zou het moeten zijn. Hij pusht het team en zichzelf en wil gewoon sneller zijn. Het is zijn innerlijke drive en honger naar performance en dat eist hij ook van het team."

Praat mee!

Viaplay
x
Vertrekt Renault? 'Alpine en Briatore neigen steeds meer naar Mercedes-deal'