© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Geweldige acties van Verstappen"

25 nov. 2018 17:20 Ruud Dimmers 2 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner genoot weer van de vechtlust van Max Verstappen. In Abu Dhabi knokte de Nederlander met Esteban Ocon en Valtteri Bottas en schuwde daarbij contact niet.

De start van Max Verstappen mislukte compleet, wat volgens Christian Horner veroorzaakt werd door een softwareprobleem. "We hadden alle limits afgezet, maar er was toch nog ergens iets blijven staan wat het probleem veroorzaakte. Max moest door het veld naar voren en had enkele mooie gevechten."

"Het gevecht met Ocon was leuk en die had geen kans. Max haalde hem in, maar zijn motor schoot weer in anti-stall waardoor hij het nog een keer moest proberen", blikt Horner terug bij Sky Sports.

De teambaas vond niet dat Verstappen teveel risico nam bij zijn actie op Ocon en Bottas, waarbij de coureurs elkaar raakten.

"Het zijn toch geweldige acties! Dit is echt racen. Max reed niet voor de titel hier, maar voor het podium. Dat vergt een andere mindset en dat is anders. Als je voor de titel rijdt dan rij je iedere keer een finale. Max heeft alle tools in huis om daar goed mee te dealen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen