Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner grapt over vrije tijd tijdens FIA-gala: "Eerst op tijd naar het vliegveld toe"

Red Bull-teambaas Christian Horner was in Bakoe aanwezig om de constructeursbokaal in ontvangst te nemen. De Brit kon het niet laten om een grapje te maken.

Horner USA
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Jaarlijks wordt het FIA-gala georganiseerd om de prijzen in de autosport uit te reiken. Max Verstappen, die het Formule 1-seizoen domineerde en zijn derde wereldtitel pakte, ontving zijn trofee, net als teambaas Christian Horner namens Red Bull. De 50-jarige Brit kreeg de lachers op zijn hand toen hij antwoord gaf op de vraag of hij tot de wintertests ook nog wat vrije tijd heeft.

"Eerst moet ik op tijd naar het vliegveld toe", lacht Horner. "Het is altijd druk in de winterperiode. De Formule 1 houdt eigenlijk nooit op en iedereen heeft zijn ogen al op 2024 gericht. Over zes weken gaan we weer van start, dus de winter is eigenlijk helemaal niet lang."

Horner, die zijn zesde constructeurstitel mag vieren, blikte ook terug op het bijzonder succesvolle seizoen van Red Bull en Verstappen. "Het is een geweldig seizoen geweest voor Red Bull met 21 overwinningen uit 22 races en vijf overwinningen in sprintraces. Elke man en vrouw binnen het team en achter de schermen heeft zijn of haar steentje bijgedragen om dit excellente niveau te bereiken. Ze hebben geweldig werk afgeleverd om de coureurs te steunen. Dit is een mooie avond voor ons en ik ben trots op wat we hebben bereikt."

Bekijk hieronder de groepsfoto van alle wereldkampioenen!

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'