Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

"Het succes is Verstappen totaal niet naar het hoofd gestegen"

Red Bull-teambaas Christian Horner is zeer tevreden over zijn pupil Max Verstappen, die bezig is aan een ijzersterk seizoen voor Red Bull. In Oostenrijk greep de Nederlander zijn zesde overwinning in de Formule 1. Volgens Horner blijft Verstappen echter te allen tijde met zijn beide benen op de grond staan.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Als jonge hond rolde Max Verstappen op slechts 17-jarige leeftijd de Formule 1-wereld binnen. Vijf seizoenen later heeft de Nederlander wereldwijd al miljoenen fans, zes race-overwinningen en in totaal 25 top 3-klasseringen op zijn palmares staan. Ondanks dat blijft Verstappen volgens teambaas Christian Horner gewoon met beide benen op de grond staan.

"Het succes is Max zeker niet naar het hoofd gestegen", begint de Brit zijn verhaal tegenover het Duitse Motorsport-total. "Buiten de bolide stond Max eerst een beetje in de schaduw van Daniel Ricciardo, hij was het kleine broertje, maar nu de Australiër er niet meer is, heeft Max de leiding stevig in handen genomen. Tegelijkertijd heeft hij het team nog nooit overdreven eisen gesteld en blijft hij gewoon netjes zijn ding doen."

"Ook buiten de baan doet Verstappen geen gekke dingen", gaat de Red Bull-teambaas verder. "Enkele weken terug bezocht hij bijvoorbeeld zijn allereerste popconcert, de Spice Girls. Hij houdt zijn liefdesleven ook gewoon voor zichzelf en is totaal niet bezig met glitter and glamour. Eigenlijk is Max gewoon een normale jonge gast. Ik kan hem al helemaal niet voorstellen met twee bulldogs aan zijn zijde", sluit Horner af al doelend op de twee bulldogs die vijfvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton heeft.

13 reacties