Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner koestert dominantie van Verstappen: "Er zullen slechtere dagen komen"

Red Bull-teambaas Christian Horner kan niet anders dan blij zijn na een zeer dominant optreden van Max Verstappen in Spanje. Alle goede dagen vormen een mijlpaal voor Horner, want hij waarschuwt voor de mindere momenten die op de loer liggen.

Zeven Formule 1-races, zeven overwinningen voor Red Bull. Het team van Max Verstappen kent vooralsnog een ongelooflijk dominant seizoen en daar kan teambaas Christian Horner alleen maar blij mee zijn. Verstappen scoorde een Grand Slam en gaf dus geen enkel moment de leiding uit handen, tot groot blijdschap van zijn werkgever.

Even kon Ferrari-rijder Carlos Sainz bij de start een poging wagen om de leiding over te nemen, maar ook dat lukte niet. "De start was cruciaal. Hij was de enige op de mediums en het was firm but fair met Carlos in de eerste bocht", zo blikt Horner terug bij Viaplay.

"Je moet genieten van de goede dagen. Deze zondag was goed en we hebben er veel van zulke gehad, maar er zullen slechte dagen komen. Nu kijken we naar het heden: het team was uitzonderlijk", aldus de Red Bull-teambaas.

Bekijk het hele interview hieronder!

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Eerste vrije training Formule 1 GP China 2024