Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner lijkt zich te verspreken over contract Perez

Christian Horner lijkt, door een verspreking, details te hebben vrijgegeven over het nieuwe Red Bull-contract van Sergio Perez. De teambaas van Red Bull probeerde het ook meteen recht te zetten.

Perez Horner Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull maakte deze week bekend dat Sergio Perez zijn contract bij Red Bull Racing met twee jaar heeft verlengd én dat Yuki Tsunoda nog een jaar langer bij Visa Cash App RB (RB) blijft rijden. Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, verklaart beide keuzes bij Viaplay en doet daarbij een opvallende uitspraak over de contractduur van Perez.

Want op de vraag of Tsunoda ooit is overwogen bij het hoofdteam van Red Bull, antwoordt Horner als volgt. "Ze zijn allemaal Red Bull-coureurs. We hebben besloten om Checo te verlengen voor nog één jaar, maar ondertussen wilde we ook de optie van Yuki lichten. Hij doet het geweldig bij RB op dit moment. Dus ja, hij blijft nog een jaar."

Vooral het stuk over Perez doet de wenkbrauwen fronsen. Want hij had toch een tweejarige deal getekend? Horner lijkt die verspreking zo snel mogelijk recht te willen zetten: "Nou, 1+1=2, dus het is een tweejarig contract. Zoals met elk contract staat er van alles in, maar dat is, uiteraard, tussen de coureur en het team."

Bekijk hieronder het interview.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Canada 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Derde vrije training Formule 1 GP Spanje 2024