Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner maakt einde aan speculaties omtrent Red Bull-toekomst

Christian Horner heeft een einde gemaakt aan alle geruchten rond zijn toekomst bij Red Bull. Volgens de Brit staat zijn positie niet ter discussie.

Horner Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Er was de afgelopen weken veel te doen rond Christian Horner. De Brit lag onder vuur wegens vermeend grensoverschrijdend gedrag, maar werd na een grondig onderzoek vrijgesproken door een externe advocaat. Een anonieme mail met vermeend bewijs in de zaak zorgde daarna voor veel rumoer in Bahrein, al ging het vanaf de kwalificatie toch weer grotendeels over racen. Als Horner bij Sky Sports de vraag krijgt of hij volgende week in Saoedi-Arabië ook nog de teambaas van Red Bull is, reageert hij gedecideerd.

"Absoluut, anders zou ik hier niet zijn", stelt Horner. "We zijn een heel sterk team, we ontvangen veel steun, we hebben geweldige partners en geweldige aandeelhouders die ook achter ons staan. Je bereikt dit soort resultaten niet door niet eensgezind te zijn."

Horner stipt daar een belangrijk punt aan, want de eerste race verliep succesvol voor Red Bull. Max Verstappen won op dominante wijze, terwijl Sergio Perez het feestje compleet maakte door tweede te worden. "De perfecte start, een zeer dominante race. Ik moet alle mannen en vrouwen in Milton Keynes bedanken. Ze hebben heel hard gewerkt en weer een geweldige auto afgeleverd. Het laat het harde werk achter de schermen zien, dus het was een geweldige teamprestatie."

Ook interessant:

Concurrentie Verstappen een illusie armer na galavoorstelling

Daar is 'ie weer! De nieuwste F1-podcast van RN365. Natuurlijk over de weergaloze GP van Bahrein van Max Verstappen, maar er gebeurde nog veel meer. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk bespreken het allemaal! Beluister 'm hieronder.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'