Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: 'Max Verstappen geweldig in vorm'

Red Bull-teambaas Christian Horner vindt dat Max Verstappen in uitstekende vorm begint aan het nieuwe seizoen. De Nederlander begint aan zijn vierde jaar in de Formule 1 en kan bovendien terugvallen op zijn opgedane ervaring.

Max Verstappen was op de vrijdag in Australië direct snel onderweg in de Red Bull. Met een derde en tweede tijd wist hij Mercedes goed partij te geven. Teambaas Christian Horner sprak tijdens de FIA-persconferentie vol lof over de Nederlander en voorspelt een sterk seizoen voor Verstappen. "Max heeft erg veel gepresteerd in een korte tijd. Hij heeft nu het voordeel dat hij terug kan vallen op de opgedane ervaring van de afgelopen drie seizoenen. Hierdoor heeft hij veel kennis opgedaan, waarop hij kan terugvallen dit seizoen." "In het afgelopen seizoen maakte Max echt indruk op mij, door erg goed om te gaan met moeilijke momenten en feilloos te presteren in kansrijke races."

Horner verwacht dat deze ervaring de Nederlander nog sneller en completer maakt. "Het is onderdeel van een ontwikkelingsproces. Hij bevindt zichzelf nu in een geweldige positie en heeft genoeg ervaring en kennis opgedaan. Max Verstappen steekt in een geweldige vorm. Deze winter heeft hij hard getraind en Max is klaar voor het nieuwe seizoen." Vorig seizoen behaalde Verstappen twee overwinningen, maar de lat ligt hoger in 2018. Red Bull wil serieus mee kunnen vechten voor de zeges en mogelijk zelfs de titel.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi