Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "Men moet rekening houden met Verstappen"

Vanuit Barcelona blikt Red Bull-teambaas Christian Horner vooruit op het nieuwe seizoen. Op het moment dat de eerste meters met de RB15 worden gereden, dicht hij Verstappen goede kansen toe voor 2019.

Christian Horner stond de pers, waaronder RacingNews365 , op maandag te woord terwijl Max Verstappen op de baan zijn rondjes draaide. In vooruitblik op het seizoen herhaalt hij de woorden die hij de hele winter al heeft laten klinken: "Het gat naar Ferrari en Mercedes moet gedicht worden."

"Vorig jaar waren we al sterk op de circuits waar we voordeel haalden uit ons sterke chassis, maar dit jaar willen we constanter presteren en overal sterk zijn." Veel zal dus afhangen van hoe goed de nieuwe Honda-motor is, maar als die mee kan komen, beschikt Red Bull over de man om het karwei af te ronden. "Als Max Verstappen de sterke lijn uit de tweede seizoenshelft van vorig jaar kan trekken, is hij iemand om serieus rekening mee te houden. Hij beschikt over de ervaring, terwijl teamgenoot Pierre Gasly nog even tijd nodig zal hebben om op snelheid te komen.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'