Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner reageert op geruchten rond Verstappen en Mercedes

Het is en was nogal onrustig rond het team van Red Bull. Er gaan zelfs geruchten dat Max Verstappen de overstap zou maken naar Mercedes, maar teambaas Christian Horner maakt daar korte metten mee.

Verstappen Horner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op de baan is er weinig te merken van de onrust bij Red Bull, met een 1-2 in Bahrein. En Max Verstappen reed zojuist ook de snelste tijd tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Toch domineerde het nieuws van vermeend grensoverschrijdend gedrag rond Christian Horner en daardoor ontstonden de geruchten over de toekomst van Max Verstappen bij het team.

Christian Horner is kort maar krachtig over of Verstappen zijn Red Bull contract uitdient. "Ik weet zeker dat hij dat zal doen. Hij heeft een geweldig team om zich heen en we hebben samen ontzettend veel bereikt. Hij heeft zich gecommitteerd aan een verbintenis tot en met 2028. Vanuit de kant van het team en vanuit Max' zijn kant zijn we vastbesloten om verder te bouwen op het succes dat we hebben bereikt."

"Al zijn 55 overwinningen zijn behaald in auto's van Red Bull, net als al zijn podiumplaatsen. We zijn vastbesloten om daarop voort te bouwen en hopelijk komen er nog veel meer in de toekomst", zo sluit Horner af.

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Max in China