Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner prijst 'geweldige' ronde Verstappen na lastige kwalificatie

Christian Horner zag Max Verstappen zijn Red Bull op de vierde plek neerzetten voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. De teambaas zag dat de Nederlander flink wat schade opliep en prijst zijn coureur.

Horner Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen en Silverstone, het is en blijft een lastige combinatie. Verstappen won pas slechts één keer op het iconische circuit en ook deze zaterdag verliep het allemaal niet naar wens. Een uitstapje in Q1 tijdens de kwalificatie zorgde ervoor dat Verstappen al op grote achterstand stond wat betreft de strijd om poleposition, zo zag teambaas Christian Horner.

"Hij had behoorlijk wat schade en de monteurs hebben de auto goed opgelapt op een old school manier. Maar hij had echter nog steeds een behoorlijke achterstand. Het was een geweldige ronde van Max om de auto nog op de tweede rij te zetten", zo deelt Horner de complimenten uit aan Verstappen bij Viaplay.

Voor de RB20 van de Nederlander staan twee Mercedessen en één McLaren. Voelt Horner zich dan met Red Bull onder druk staan, omdat die twee teams op dit moment zeer snel zijn? "Het is een 1-2-3 voor Groot-Brittannië in de kwalificatie en er is de kwartfinale van het EK. Het is deze zaterdag dus een Britse dag. We laten ze deze dag hebben en we zien wel wat er op de zondag gebeurt", zo sluit Horner met een knipoog af.

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl